Alier Mobilitet

Etac Bil har skiftet navn til Alier, det nye navnet kommer fra begrepet alliert. Vi er de samme gode folka med vår snart 40 års erfaring, vi leverer de samme gode løsningene. Vi skaper fortsatt muligheter, men nå under et nytt navn. - Alier

Løsninger for en enklere hverdag

I snart 40 år har vi utviklet løsninger som forandres enkeltmenneskers- og familiers liv. Like lenge har vi jobbet for like muligheter, uavhengig av funksjonsevne. Hos oss er ingen jobb for liten og ingen for stor. Vi finner løsninger mange ikke hadde trodd var mulig.

Alier leverer autoadapt takboks for rullestol

Styring

Klarer man ikke å betjene ratt og/eller pedaler finnes det mange muligheter. Enkel joystick, spak, miniratt eller sykkelstyre. Alt er tilkoblet bilen via to adskilte systemer. Begge passer på hverandre og føreren som kjører. Oppstår det feil eller varsler vil system 2 alltid ivareta aller største sikkerhet. Vi kan levere mange individuelle løsninger der kun fantasien setter grenser.

Gass & Brems

Trenger man å betjene gass og brems med hånden, ser du her mange varianter av håndkontroller. De er direkte tilkoblet pedalene og kan justeres etter behov og mulighet. Når så den ene hånden er opptatt med gass og brems, må den andre på rattet. Her ser du flere muligheter i tillegg til de under "Brytere" Man kan altså velge bryterbetjening på enten ratt eller håndbrems.

Utstyr & andre funksjoner

For mange kan originalfunksjoner og knapper på bilen være en utfordring. Enten man skal betjene blinklys eller vinduer ned eller opp. Vi kan tilby mange gode løsninger. Blant annet via fjernkontroll og andre faste bryterfunksjoner til betjening av parkeringsbrems eller styring av girvalg. Disse plasseres og tilrettelegges etter ønsker og behov.

Nordens største på ombygging av biler med historie helt tilbake til 1986. Vi har 11 avdelinger rundt om i Norge med over 100 ansatte. Hovedkontoret er på Frogner rett nord for Oslo .

38
Års erfaring

Heis til rullestol med person

Her kan vi tilby mange varianter. Innvendig montert, bak eller på siden. Rett ut/inn eller svingbar løsning for manuell rullestol. Underliggende på siden med adkomst via skyvedøren. Passer også i venstre side. Alle heiser styres enten med faste brytere på heis, via håndholdt bryterbetjening, eller med fjernkontroll. God belysning samt andre sikkerhetsdetaljer ivaretar sikker bruk av heis. Løftekapasitet fra 300 - 400 kg.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Heis til rullestol

Skal rullestolen lastes tom inn i eller på bilen, har vi flere alternativer av løftekraner eller takheis.

Personheiser og ramper

Unngå tunge løft av personer inn og ut av bil. Forflytning utenfor fra rullator/rullestol, løfter opp og svinger inn. Ledsager kan også trille person i rullestol opp og inn via en rampe, eller kanskje man bare trenger et lite ekstra trinn for å klare det selv.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Seteløsninger

Seter med sikkerhetsbelter kan monteres rett på gulv, nesten hvor som helst i varerommet. Store variasjoner med; Ryggregulering, helt nedfellbare, vippe opp og svinge setet 90 grader, armlener, forskjellige trekk og utseende. Nesten alt er mulig.

M1 Personbilkvalitet hele veien, for din sikkerhet. Trenger man et annet sete enn originalsetet, kan det byttes ut til seter med bedre støtte, andre funksjoner, med armlener, varme, ventilasjon, lavere sittehøyde, i mange varianter.

Vi formidler også spesialseter tilpasset individuelt til hver person. med utallige reguleringsmuligheter.

Sikring av rullestol og utstyr

Alle elektriske rullestoler som skal tjene som sitteplass må festes forskriftsmessig og med tilhørende sikkerhetsbelte for å sikre person. Til det brukes konkrete, testede og godkjente låsesystemer tilpasset hver rullestol- og bil-modell. Disse plasseres ut ved sidene, hvor det også finnes godkjente toppfester til sikkerhetsbeltet. Dette kan også tilpasses til en viss grad.

I tillegg finnes det utallige løsninger for tomme rullestoler og annet gods som skal fraktes under kjøreturen.

Previous slide
Next slide

Er det noe du lurer på?

Send inn en forespørsel nå så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.

Explore
Drag